Nagel reparatie

Nagelreparatie met gel of acryl

cosmetische nagelreparatie

Nagel gebroken geen mooi nagel uiterlijk? Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan omdat nagel reparatie met gel of acryl fantastische resultaten geeft bij het repareren van teennagels.

Nagelreparatie | Pedicure Carpe Diem Sandur - Pedicure Emmen

Wat betekent moderne teennagelcorrectie?
Met gel of acryl kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden zodat u weer een esthetisch mooie, goed verzorgde teennagel heeft.
Deze gel die onder een UV-lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gel-nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Gel of acryl is er in verschillende kleuren, uw pedicurekan samen met u bepalen welke kleur gel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in dekleuren van het nagelbed. 
Behandelingen
Het te corrigeren gedeelte van de nagel wordt eerst zo dun mogelijk afgefraisd, daarna wordt met gel of acryl de nagel gemodelleerd en de vorm bepaald. De gel wordt daarna onder een UV lamp in c.a. 2 minuten uitgehard. Het UV licht is niet schadelijk en geeft geen veranderingen aan de huid. Uw nagel is nu gereed en heeft een mat zachte glans.
  
Vervolgbehandelingen
Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden.
Ter controle en om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 4 á 5 weken door uw pedicure worden behandeld.


Gel of Acryl gecombineerd met nagelbeugels
Heeft u last van ingegroeide teennagels en wordt door uw pedicure een nagelbeugel geadviseerd, dan kan met gel deze nagelbeugel optimaal worden verzegeld. De teennagel wordt dan glad, kan zelfs gelakt worden en heeft geen oneffenheden meer waar uw kousen of nylons stuk van kunnen gaan.